Žiadnu lásku, len sex

by - 3.2.20

Žiadnu lásku, len sex


Vii Keelandová








Pôvodný názov: Sex, not love
Žáner: New Adult, Beletria
Druh: jednodielovka
Vydavateľstvo: Ikar

Natalia z jedného konca Ameriky. Hunter z toho druhého. A predsa sa nájdu.

Ona sa sklamala už mnohokrát. A ani tentoraz to nebude inak. 

Po neúspešnom manželstve, neverí chlapom ani nos medzi očami. No jej pohľad predsalen niekto zmení.

Jej najlepšia kamarátka Anna sa vydáva. Spoločne tak trávia tento veľmi dôležitý deň. Lenže, čo sa stane keď sa stretnú najlepší priatelia ženícha a nevesty? Obaja sú single a to asi neveští nič dobré.



Hunter je až príliš pohľadný chlap, ktorý mal vážnu známosť len raz a to ešte ako mladý chlapec. 

Obaja si navzájom padnú do oka ale nepriznajú si to. Celú svadbu strávia spolu. Keď však nastane čas rozlúčky, nie je to veľmi príjemné ani pre jedného z nich. Natalia sa musí vrátiť k svojmu bežnému životu, zatiaľčo Hunter ju neprestane uhánať. Zahalený rúškom minulosti a nevedomosti sa bojí milovať.

Po roku sa znova stretávajú a tentoraz je to narodenie Aninho dieťatka. Keď mu tentoraz Natalia dá takmer správne číslo, už mu neujde.



Hunter prichádza na dva mesiace pracovne do Nataliinho mesta a nenechá ju chladnou. Po dlhom presviedčaní sa dohodnú. Nasledujúce mesiace budú tráviť spoločnými nocami a oddajú sa jeden druhému. Len tak. Nezáväzne. Žiadna láska, len sex. 



Ľahko sa to však povie, ťažšie realizuje. Srdcu nerozkážeš. 

Ako sa tento vzťah nevzťah vyvinie?


Podľa názvu som súdila, že kniha bude plná erotických scén, nebude sa v nej nachádzať silný príbeh, dej. Myslela som si, že to bude také hmm, ako to povedať, príliš jednoduché čítanie. Ale veruže to nebolo jednoduché.

Táto kniha nesie v sebe silný príbeh, oveľa viac ako je len sex. 

Natalia je silná osobnosť, ktorá to v minulosti nemala ľahké, no dopomohla si k tomu aj sama. Musela sa starať, pracovať ale so všetkým jej pomáhala najlepšia kamarátka. Niet nad krásnejšie priateľstvo ako je medzi dvoma ženami, ktoré spolu takmer vyrastali a sú si blízke ako sestry.

Hunter pod drsne sexi vonkajškom ukrýva nesebeckého, milujúceho mladého chlapa, ktorý nechce nikoho zraniť. Minulosť ho obrala už o veľa ľudí, z čoho sa môže poučiť. Našťastie má tiež skvelého priateľa, ktorý stojí pri ňom za každých okolností.

Oceňujem autorkino poukazovanie na také dôležité veci, ktorými sú priateľstvo, rodina, súdržnosť, láska a nezohrávajú tu rolu peniaze a moc.

Celkovo ma kniha prekvapila. V dobrom. Príjemne sa to čítalo, našla som sa v niektorých veciach, krásne citáty, vtipy. 


Žiadnu lásku, len sex odporúčam ako príjemné čítanie, ktoré si jednoducho zamilujete a bude chcieť čítať stále o tejto krásnej láske až do poslednej stránky. Ak si milovníčka romantiky, erotiky, táto kniha ti nesmie chýbať :) 
 


Ďakujem krásne vydavateľstvu PreSkoly.sk za umožnenie prečítania si tohto skvostu. 

Prikladám vám link, kde si knihu môžete za dobrú cenu kúpiť aj vy :)







 
 Tento príbeh si zaslúži najvyšší počet v hodnotení :)

- romantické chvíľky s knihou prajem, Miška

You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *