Svadba na blind

by - 6.2.24


Svadba na blind
Teagan Hunter



Pôvodný názov: Blind Pass
Žáner: Romantika
Séria: Carolina Comets
Diel: 2.
Rok vydania: 2023
Vydavateľstvo:
Zelený kocúr
 

Výlet do Vegas vypáli úplne inak, ako si to Ryan myslela. Svadba, manžel a sociálne siete. Presne to sa udeje behom niekoľkých minút, ktoré zmenia jej život, možno k dobrému, možno k zlému. Do Vegas odchádzala s tým, že jej život bol kompletne nafigu a vracia sa s ešte väčším problémom, alebo?
 
Rhodes, prezývaný Zviera, si tiež predstavoval chvíle vo Vegas ako príjemne strávený čas s kamarátmi. No alkohol a nečakané oznámenia zmenili jeho predstavy a z Rhodesa sa stal ženáč. Jeho hokejoví spoluhráči tomu nemôžu uveriť. Tichý chalan, ktorý nikdy nerobil problémy sa zrazu nečakane ožení?
 
Obaja sa však v tomto stave rozhodnú pokračovať a nikomu neprezradia skutočný dôvod ich svadby. Rok a potom to všetko skončí a vrátia sa do starých koľají.
 
Iba žeby to bolo celé inak ...         
        
  
Vezme do rúk moju tvár, palcom mi prechádza po jazve. Opriem sa o jej dlaň, potrebujem jej dotyk, pretože to bolo už príliš dávno.
Si dosť, povie, „a milujem ťa takého, aký si.“
Prehltnem, prikývnem. „Verím ti.     

 
Milujem romantické a zároveň vtipné príbehy z hokejového prostredia, pretože sexi chalani, sexi hokej a dievčatá. Táto kombinácia je vždy taká dobrá a plná erotických chvíľ. Takáto je aj útla kniha Svadba na blind.
 
Nezľaknite sa jej hrúbkou, alebo teda, tenkosťou, pretože v sebe ukrýva veľa pekných myšlienok, pekných okamihov a rozhodne vás chytí za srdiečko.
 
Mňa si podmanila skvelými postavami, dejom, skvelými vedľajšími postavami a láskou.
 
Ak teda ľúbite love-hate vzťahy, vzťahy založené na pretvárke a klamania okolia, tak toto budete zbožňovať.   
 
       

 
 
Veľké ďakujem za knihu patrí vydavateľstvu Zelený kocúr. Knihu si môžete zakúpiť práve u nich za parádnu cenu ♥. 
 
 

 



 
- príjemné čítanie,
Miška💜


















You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *