Ukradnutý bozk

by - 28.11.19

Ukradnutý bozk

L.J.Shenová








Pôvodný názov: The Kiss Thief
Vydavateľstvo: Tatran
Rok vydania: 2019
Žáner: NA/Romantika
Druh: Jednodielovka

 Mladá, bohatá a krásna Francesca má všetko, čo len chce. Práve sa vrátila zo štúdia vo Švajčiarsku, ako jedináčik sa však nemala vôbec zle. Celý život má už vopred naplánovaný. Od manžela, svadby až po mená detí.



Nečakane sa do jej života vpletie vplyvný muž, ktorý celý jej dokonalý život prevráti naruby. Ukradne jej prvý bozk, neskôr rodinu a aj samotný doterajší život. Chce sa pomstiť za činy, ktoré napáchal a stále pácha jej otec.
Pomaly však Wolfe aj Francesca odhaľujú zákutia lásky, priateľstva a slobody.

Francescina nenávisť sa mení v lásku. Wolfe si uvedomuje, že toto všetko nebola len pomsta. Predsalen ho niečo k nej ťahá.

Stále to však nie je ružové. Ťažko sa im spolu žije. Doťahujú sa, robia si napriek, provokujú a pekne si to navzájom užívajú.




K šťastnému životu im však nepomáhajú ani mafiáni, ktorí ich ohrozujú deň čo deň.

Ako to zvládnu? Zvládnu to vlastne? Kto z koho? Bude niekto zranený, zničený, ba čosi viac?


 Od knihy som nemala veľké očakávania. Nevedela som presne do čoho idem. Je to román, odohrávajúci sa v minulých rokoch? No nemyslela som si, že to bude to, čo to nakoniec bolo. Anotácia ako aj obálka boli veľmi záhadné a som im za to vďačná.

Vlastne je to román zasadený do súčasnosti, kde postavy žijú spôsobom minulým a to napríklad prvé milovanie po svadbe, žiadne pusinky, obchytkávanie. Spôsoby ako v minulosti, o ktorých by nám vedeli rozprávať staré mamy.



A mne sa to veľmi páčilo. Také niečo iné, ako som čítala doteraz. Postavy boli všelijaké. Mali z každého rožka troška. Neboli to žiadne neviniatka, niektorí však riadne zmenili svoj doterajší spôsob života. Počas čítania som cítila obrovskú zmenu postáv, dospievanie. A nakoniec to bolo všetko veľmi pekné, rozumne premyslené a také sladko-horké :D

Knihu odporúčam všetkým romantickým dušiam. Príjemné oddychové čítanie, ktoré je v tejto našej súčasnosti takým osviežením.
Ďakujem srdečne vydavateľstvu Tatran za vydanie diela od tejto pani spisovateľky a za umožnenie prečítania si skvelej knihy. Dúfam, že sa dočkáme viacerých diel.

Knihu si môžete zakúpiť jednoducho tu:








Skvelá kniha, rozhodne vhodná aj ako vianočný darček pre priateľku :)
S pozdravom, Miška :)

You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *