Nemali by sme

by - 30.4.21

 

Nemali by sme
Vi Keelandová
 

Pôvodný názov: We Shouldn't
 Žáner: Romantika
Typ: jednodielovka
Rok vydania: 2020
Vydavateľstvo: Ikar
 
Keď sa firmy nečakane spoja, nastane komplikácia a súboj o miesto. Jeden vyhrá a ostane vo firme, toho druhého, žiaľ, presunú do Texasu. 
 
Bennett Fox a Annalise O'Neilová sa stanú súpermi pri boji o udržaní si svojho dlhoročného pracovného miesta.
 
Obaja sú veľmi atraktívni, inteligentní a majú čo-to už za sebou. Dostanú od domácej firmy úlohu vypracovať každý zvlášť tri projekty pre externé firmy, na základe ktorých sa rozhodne, komu toto miesto ostane.
 
Ich súperenie zahŕňa aj doťahovanie sa a vzájomné nedovolené priťahovanie. Vedia, že sa nemôžu dať dokopy. Bennett predsa nie je chalan na dlhodobé vzťahy a je poznačený minulosťou. Annalise je po rozchode a myslí si, že sa s bývalým dajú dokopy. 
 
Bennett jej ukazuje, akí sú chlapi, čomu má veriť a čo je len klamstvo. Dajú sa dokopy? A čo keď jeden z nich odíde, tak prečo všetko riskovať?   


 
 
Vi Keelandová je známa svojimi easy jednohubkami, ktoré sú určené na super oddych. Nemali by sme je jednou z nich.
 
Príbeh Bennetta a Annalise sa čítal veľmi ľahko, bol príjemný a veľakrát som sa nasmiala. Páčili sa mi denníkove vsuvky ako aj obidva pohľady. 
 
Pekne bolo vidieť ako muž a žena spolu (ne)vychádzajú. Snaha spolupracovať a byť skutočne nezainteresovaným človekom. Nepodvádzať, čo sa práce týka, aj keď je to veľmi lákavé. Tento príbeh tiež ukrýva tajomstvá minulosti, ktoré všetko ovplyvňujú.  

Oceňujem, že hlavné postavy neboli idealizované, ale také skutočné, nebáli sa navzájom vyjadriť svoj názor ako aj Annalise vedela poriadne uzemniť Bennetta, keď to bolo nutné.
 
Okrem nich som si obľúbila aj jej skvelú a vtipnú kamarátku, jej rodičov, teda bolo to naozaj príjemné a rozhodne som si pri čítaní aspoň chvíľku oddýchla a načerpala síl.


 

  
Veľmi krásne ďakujem kníhkupectvu PreSkoly.sk za poskytnutie recenzného výtlačka tejto skvelej knihy.
 

Prikladám link, kde si toto skvelé čítanie môžete kúpiť: 



Nemali by sme



 


 
Nemali by sme je skvelá oddychovka pre všetky romantičky ako aj pre niekoho, kto si chce konečne prečítať niečo nenútené a popritom zrelaxovať. 
 
Rozhodne odporúčam, nebudete ľutovať, to mi verte :).
 
 
 
- Čo všetko by sme vlastne nemali a aj tak to robíme? Miška :)

You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *