SlavCon//Predpredaj lístkov

by - 16.2.20

Predpredaj lístkov je TU!!!



Tak a máme tu predpredaj lístkov. Rozmýšľate, čo to znamená? Tak teda ja vám to prezradím.

Predpredaj hovorí o tom, že lístky sú dostupné, skôr ako obyčajný predaj lístkom ALE tento predpredaj umožňuje zakúpiť si lístky za skvelú cenu ALE tieto ceny sú časovo obmedzené!!!

Sem vám prikladám cenu vstupného.

Od 15.2 do 15.3. 2020 bude stáť: 

lístok pre jedného - 14 €
lístok pre dvoch - 27 € (2 x 13.50 €)
lístok pre štyroch - 50 € (4 x 12.50 €)

Pozor: V prípade zakúpenia dvoj alebo štvor-lístka vám príde iba jeden kód, ktorý je možné použiť daný počet krát pri vstupe.

Pre váš väčší komfort sme tento rok zaviedli i jednodňové vstupné, ktoré si môžete zakúpiť na mieste. Zvýhodnili sme i nositeľov kartičiek ZŤP a ich sprievod, od tohto roku budú platiť 9 Eurové lístky pre oboch na celý festival.
Ako po minulé roky, i tento rok si môžete v predpredaji kúpiť pre seba a svojich kamarátov, rodinu alebo toho mimozemšťana čo strašne chcete pozvať von, dvojlístok (pre dvoch) alebo štvorlístok (pre štyroch), lebo v parte sa to predsa lepšie na festivale ťahá. ZMENA OPROTI MINULÉMU ROKU - 2 a 4 lístok sa kupuje ako jeden lístok ktorý má jeden zhodný QR kód ktorý môžete použiť 2x alebo 4x.
Ak si chcete so sebou zobrať svoje ratolesti, do veku 7 rokov za ne nemusíte platiť vstupné. Pre deti do 13 rokov platí zľavnené vstupné na celý festival (doporučujeme mať so sebou zdravotný alebo iný preukaz, aby bol ľahko overiteľný vek dieťaťa).
Ratolesti, ktoré by chceli prísť samé, upozorňujeme, že na festival treba dotiahnuť aj rodičov. 


 Verím, že sa na festivale uvidíme. Tešíte sa, tak ako ja?

Využijete tento predpredaj, alebo si všetko nechávate na poslednú chvíľu? :)

You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *