Ten ľavý

by - 26.11.23


Ten ľavý
Baja Dolce


Pôvodný názov: -
Žáner: Romantika, Humor
Séria: -
Diel: -
Rok vydania: 2023
Vydavateľstvo: Venupress
 

Všetko sa to začalo na jednej nevinnej párty, kedy Valentína zažije mnoho nečakaných chvíľ, ktoré si na druhý deň až tak čisto nepamätá. Ale čert to ber, veď žijeme len raz a nič také strašné nespravila, jedine že by áno ... 
 
Tina si žije jednoduchý život plný humoru a lásky, ktorú dostáva od svojich najbližších - sestry Val, rodičov a skvelých kamarátov, ktorí s ňou žijú v bytovom komplexe.
Jej sestra má vlastné Bistro a pečie dokonalé zákusky, už len dať o nich znať širšiemu okruhu obyvateľov.
Tina jej veľmi rada pomáha a trávi tak čas so svojimi milovanými.
Do cesty sa jej však doslova zapletie nečakaný človek a ona je z neho namäkko. No nemusí to byť úplne ideálne, alebo? ... 
        
  
Nezabúdaj na to, aké silné musia byť tie kvety, ak dokážu rozkvitnúť aj v obkľúčení buriny. Nezáleží na tom, ako dlho skrášľujú svet, ale na tom, že sa o to pokúsili a o kúsok ho zmenili. Hoci len na chvíľu.“     

 
Baju Dolce určite každý pravý knihomoľ pozná a nemusím vám jej tvorbu bližšie predstavovať. Táto humorná romantická kniha patrí do jej "portfólia" a rozhodne si ju musíš prečítať.
 
Prečo?
Tak napríklad aj pre toto:
 
Kniha sa nesie v duchu skvelých vtipných replík, ale aj silných, ktoré chytia za srdce. Určite sa budete smiať aj pri ceste vlakom/autobusom, pretože vám to nedá. Budete si užívať to kombo, ktoré pre nás Baja namixovala v podaní vtipnej Valentíny plnej trapasov a skvelých myšlienok. Zamilujete sa do Dáriusa, ktorý predstavuje prototyp dokonalého vyspelého muža. Príbeh je plný nečakaných udalostí, nedá sa predvídať a obsahuje veľa veľa trapasov, presne z našich životov :D.
 
Veľmi sa mi páčilo, akým smerom sa dej uberal, aké to bolo celé prepojené, premyslené, humorné (to asi oceňujem teraz najviac, pretože také niečo som potrebovala). To okolie, v ktorom sa hlavná hrdinka pohybovala bolo extrémne príjemné, mega vtipná tetuša a jej hlášky, pri ktorých sa nebudete vedieť prestať smiať.
 
V knihe sa riešia ale aj ťažšie témy, nie je to len o humore.
 
Dokonalé to bolo! Už teraz sa neviem dočkať podobného príbehu s touto tematikou.
 
Takmer by som bola zabudla spomenula aj prenádhernú oriezku, krásne predsádky a makovú obálku. Mi-lu-jem.
 
Toto je tá kniha, pri ktorej si oddýchnete, budete sa smiať na celé kolo a milovať plnými dúškami. Možno sa v niektorých scénach samé nájdete.  
 
       

 
 
Som veľmi veľmi vďačná vydavateľstvu Venupress za možnosť stať sa ich ambasádorkou a ďalej šíriť ich krásne knihy medzi vás. Jednou z ich kníh je aj táto, ktorú si môžete za skvelú cenu zakúpiť práve u nich na webe:
 



  

 




 
- a ty už máš toho ľavého?
Miška💜















You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *