Temná krása

by - 7.1.19

Temná krása

Mary E. Pearsonová







Žáner: Fantasy
Séria: Kroniky pozostalých
Časť: 3/3
Vydané: 2018
Čítané v: slovenčina
Vydavateľstvo: CooBoo






Po tvrdých mesiacoch prežívania vo Vende, ktorej vládne krutý Komizar, sa Lia a Rafe ocitajú na dlhej ceste do svojich kráľovstiev.
Obaja vedia, že tá cesta nebude ľahká, práve naopak. Oni dvaja a Rafeho kamaráti majú čo robiť. Za pätami im beží vendská armáda. A Kaden.



Jezelia sa potrebuje čo najrýchlejšie dostať domov, do Morrighanu, aby varovala svoje kráľovstvo pred nebezpečným Komizarom. Rafe sa však musí vrátiť do svojho domova a nechce nechať Liu samú, preto sa ju snaží udržať pri sebe a hlavne v bezpečí. 


Koniec cesty, Prísľub. Nádej.
Miesto spočinutia.
Ibaže stále nie je na dohľad a noc je chladná.

Lia to už nevydrží a predsa len odíde za tými, ktorí  ju najviac potrebujú. Vracia sa k svojej najlepšej kamarátke, súrodencom a rodičom. No nemôže sa im ukázať, veď na jej hlavu je vypísaná odmena. Lia zisťuje, že jej kráľovstvu vládnu podvodníci a za každú cenu ich chce odhaliť. No sama nič nezmôže. Príde jej niekto na pomoc, alebo sa musí spoľahnúť na svoju rodinu? 



Tri kráľovstvá, jedna veľká bitka. Kto bude víťaz?










Tak sa mi nechcelo do tejto knihy púšťať, keď som si pozrela, koľko strán obsahuje. 528. 
Toto zasa kým prečítam, hovorila som si 
Tak som sa predsa rozhodla čítať. A Pane Bože. Nemohla som prestať. Čítala som do noci, len aby som vedela ako to bude pokračovať, čo sa bude ďalej diať. 
Príbeh troch kráľovstiev, Morrighanu, Vendy a Dalbrecku mi navždy ostane v srdiečku. 
Zbožňovala som každú jednu vetu, každú stránku, každú postavu (teda okrem Komizara!).



Čakala som ako sa príbeh vyvinie, kto s kým skončí, kto prežije, kto zomrie. Tŕpla som, radovala sa, rozplývala sa. Táto kniha zanechala vo mne toľko pocitov, že sa to takýmto spôsobom vyjadriť ani nedá.

No a keď som sa dostala na poslednú stranu, skoro som sa rozplakala. Chcela som viac, potrebovala. Nechcem na tento svet zabudnúť. Keď nebudem mať čo čítať, pustím sa do Kroník pozostalých.



Určite ti odporúčam začítať sa do tejto série ♥.





Kroniku pozostalých ti odporúčam všetkými dvadsiatimi (aj tými na nohách), pretože je to najlepšia fantasy séria akú som kedy čítala. Obsahuje romantiku, zradu, budúcnosť aj minulosť a vernosť. 



Ďakujem vydavateľstvu Albatrosmedia (CooBoo), že túto sériu vydalo a mne ju poskytlo na zrecenzovanie. Nemohli urobiť nič lepšie ako ju vydať a práve oni :3. Ďakujem Vám veľmi pekne ♥

Knihu si môžete objednať na tomto linku:

 



 







Tejto knihe dávam milión hviezdičiek z piatich. Dokonalosť. Inak to ohodnotiť ani neviem.

- Túto sériu si chcete prečítať, Vaša Miška :P





You May Also Like

2 komentárov

  1. Aj mňa táto séria veľmi bavila a určite by som ju zaradila medzi moje najobľúbenejšie😊

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som veľmi rada :3 Už sa teším kedy si od autorky prečítam Dance of Thieves (Tanec zlodejov) ♥ Snáď bude aspoň taký dobrý ako táto séria :)

      Odstrániť

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *