Stratená v nenávisti

by - 19.11.23


Stratená v nenávisti
Claudia P. Torkan


Pôvodný názov: -
Žáner: Romantika
Séria: Stratené
Diel: 1.
Rok vydania: 2023
Vydavateľstvo: Venupress
 

Hate si žije jeden krásny život so svojimi bratmi, ktorí ju ochraňujú pred všetkým, čo sa môže udiať. Má skvelého otca, krásny dom a všetko na čo si prstom ukáže. Dokonalá rodinka. Takto to pôsobí navonok. Kým však Hate v skutočnosti je a kto je jej rodina?
Tak ešte raz...
Hate má bratov, ktorí sú tu pre ňu, keď niečo potrebuje. Nikto však netuší, čím si Hate v skutočnosti prechádza. Iba jej najlepšia kamarátka, ktorá vie o nej takmer všetko. Keď sa ale znova objaví jej bývalá láska, všetko začne naberať iný spád. Hate trpí čím ďalej viac, až pokým sa nerozhodne odísť z domu a nabrať nový smer života, kde chce začať od začiatku. Rob sa jej ale stále pletie do života a chce ju získať späť. Prečo ju ale pred rokmi opustil? Ostane tentokrát pri nej navždy?
Hate si myslí, že bude mať konečne svoj vytúžený pokoj, no ako sa hovorí, po tichu prichádza najväčšia búrka.
Do života jej prichádzajú noví ľudia, nové udalosti, ale aj silné ženské hrdinky. 
Dokáže sa Hate postaviť najväčšej hrozbe vo svojom živote? Dokáže ju zastaviť a nájsť vytúžený pokoj po boku svojej lásky? 
        
  
„Dospel som, naučil sa svoju lekciu a teraz sa snažím byť iným mužom. Takým, ktorý by si ťa zaslúžil.     

 
Stratenú v nenávisti som čítala ešte ako "beta-reading" pred rokmi, kedy sme spolu s Claudi a Sue tvorili takú menšiu skupinu - Stratené v kniholande -, a vtedy som tento knižný skvost mohla čítať prvýkrát a už v tom období som knihu milovala. Tušila som, že ak sa raz vydá, bude mať úspech. A kniha je na svete a je dokonalá.
 
Videli ste tú tajomnú obálku? Všimli ste si anotáciu? Zaujala vás nádherná oriezka? Vaša odpoveď na všetky otázky je áno a ešte stále ste knihu nečítali???
 
Tak v tom prípade vás musia presvedčiť moje slová, pretože ak ste toto nečítali, prichádzate o veľa. 
 ...
Na scénu prichádza nová autorka Claudi, ktorá nám prináša silný, temný, smutný, ale zároveň krásny príbeh ženskej hrdinky, ktorá obetuje seba pre dobro a pokoj ostatných, aj keď to možno nie je to správne riešenie. No nemá veľmi na výber, aj keď si to možno myslí, nakoniec príde zlo, ktoré na ňu číha. 
Tento príbeh je tak premyslený a popretkávaný navzájom, že budete "oči očiť" pri všetkých veciach, ktoré sa v knihe udejú. Čaká na vás mnoho prekvapení, mnoho nečakaných udalostí a zvratov. Láska nesmie chýbať a nenávisť obzvlášť. 
 
Vo mne tento príbeh vyvolal mnoho emócií. Zamilovanosť, strach o život, smútok, slzy, ale aj radosť. Totálne som si zamilovala jednú mužskú postavu (nejdem prezrádzať ktorú), celý príbeh a jeho smerovanie, ktoré bolo čerpané zo skutočných udalostí. Nemôžem zabudnúť ani na box, ten vás bude sprevádzať celou knihou, rozmýšľam, nie je na škodu prihlásiť sa na box tiež.
 
Zhodnotenie? Kniha nie je dokonalá len po tej vizuálnej stránke, ale aj po tej vnútornej - príbehovej.
 
Poďte sa zamilovať do silných ženských hrdiniek. Nebudete ľutovať.
 ...
        


 
 
Som veľmi veľmi vďačná vydavateľstvu Venupress za možnosť stať sa ich ambasádorkou a ďalej šíriť ich krásne knihy medzi vás. Jednou z ich kníh je aj táto, ktorú si môžete za skvelú cenu zakúpiť práve u nich na webe:
 



  

 




 
- príjemné čítanie želá
vaša Miška💜














You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *