Dotyky vášne

by - 28.10.22


Dotyky vášne
Martina Jakubová


Pôvodný názov: -
Žáner: Beletria
Séria: -
Diel: -
Rok vydania: 2022
Vydavateľstvo: Motýľ
 

Kristína je mladá, krásna a celkom úspešná až do osudného dňa, kedy ju z práce prepustia nie tak z čestných dôvodov. Riaditeľova žena v nej videla konkurenciu. 
Do života jej však vstúpi niekto neznámi. Chlap, s ktorým sa spoznala vďaka chatovacej stránke. Každý deň si píšu a on jej zrazu začne nechávať tajomné darčeky. Zo začiatku to vyzerá celkom nevinne, až kým ju nepozve do hotela. 
Do hotela, ktorý je taký luxusný a krásny, až si myslí, že sa jej to všetko len sníva. Jej tajomný muž ju necháva ešte chvíľu v napätí. Všetko sa to zmení, keď si sníme masku. Tento muž, Erik, vyzerá až príliš dobre a ona takého sexi chlapa nechce. Už nie raz sa v nich sklamala. No keď zistí, čo jej spravil, nikdy v živote ho už nechce vidieť. Erik sa jej to snaží celé vysvetliť, no márne. Chlapec to, veru, celé pokazil. 
Kristína spoznáva jeho najlepšieho priateľa, Šimona. Milý, zlatý chlap, ktorý jej rád robí spoločnosť a, takpovediac, sa jej dostáva pod kožu, no ona cíti niečo viac k Erikovi, s ktorým to začalo už počas písania, kedy sa navzájom nepoznali. 
Vášeň ich ťahá k sebe a Kristína s Erikom sa opäť ocitnú v jednej posteli. Zisťujú o sebe nové veci, ktoré im majú pomôcť k spoločnému pochopeniu sa. 
Keď to Erik znova pokazí, Kristína sa rozhodne odísť ďaleko preč. Podarí sa jej tam ostať, alebo sa všetko úplne zmení?
A čo Šimon?
 


„V poriadku, vydám tlačovú správu, kde vyhlásim, že som ťa zviedol proti tvojej vôli a rýchlo ťa nabúchal, lebo som si ťa nedokázal predstaviť v náručí iných mužov. To by z teba urobilo neodolateľnú femme fatale a zo mňa romantického zaľúbeného blázna. A budeme žiť šťastne, až kým nepomrieme. Čo ty na to?“    
 

 
Moja druhá prečítaná kniha od tejto autorky a znova to bolo super čítanie. Pikantné scény v tejto knihe nesmú chýbať, čo vám napovie samotný názov a potom aj obálka ;). 
Táto kniha nesie príbeh dvoch mladých ľudí, ktorý sa sklamali v láske a nedokážu len tak veriť. Kristína sa nechá nalákať Erikom, ktorý nehľadá vzťah, len si chce užiť a ona by chcela presný opak. Usadiť sa a konečne nájsť rodinu, zmysel života. Erik jej to nedokáže dať. V tomto príbehu sa ocitne hneď niekoľko postáv, ktoré vám prirastú k srdcu. Kristínina kamarátka Jaja, ktorá je vtipná, no nemá šťastie v láske a doteraz ho hľadá. A Šimon, Erikov priateľ, ktorý je láskyplný a kedykoľvek je tu pre Kristínu. 
Síce mi trvalo prečítať tento príbeh, no to najmä kvôli hektickému obdobiu v škole, no rozhodne to bolo super na odreagovanie sa. 
Hlavné postavy si z minulosti nesú ťažké osudné príbehy, ktorý im zmenili životy, no musia sa naučiť s tým fungovať ďalej, alebo ich to zničí, je to len na nich. 
Ak hľadáte poriadne erotickú knihu, s postavami, ktoré to vôbec nemajú ľahké, nech sa páči, toto je rozhodne pre vás ako stvorené ♥.     
 
 
 
 
 
 Srdečne ďakujem vydavateľstvu Motýľ za recenzný výtlačok  ♥.
 
 
 

 
 

 







 
- príjemné čítanie, Miška ♥



























 

You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *