Cieľ

by - 5.2.21

 

Cieľ
Elle Kennedy

 


Pôvodný názov: The Goal
Žáner: Young Adult 
Séria: Off-Campus
Diel: 4.
 Rok vydania: 2021
Vydavateľstvo: Yoli
 
 
Sabrina ma naplánované všetko dopredu a nič sa nemôže pokaziť. Je krásna, šikovná  a okrem toho nesmierne múdra. V škole sa jej skvelo darí a môže sa tak dosať na prestížnu vysokú školu.
Doma to však nemá ružové. Žije so svojou starou mamou, ktorej veľmi na nej nezáleží. Okrem nich v malom byte býva aj jej nevlastný perverzný otec. 
Našťastie má však dve kamarátky, ktoré pri nej stoja nech sa stane čokoľvek.
Sabrina nepatrí medzi bohatú vrstvu, a preto si musí privyrábať. Robí deň a noc, aby si dokázala ušetriť na vysnívanú vysokú.
Vie si však nájsť čas na malú zábavu a odreagovanie sa v podaní krásnych športovcov, s ktorými rada strávi vášnivú noc. 
Keď ju kamošky zoberú do baru, aby sa uvolnila, stretne tam sexi hokejistu. Ona však hokejistov neznáša. 
 
Tucker, bradatý sexoš, je hokejistom ako sa patrí. V bare narazí na krásnu dievčinu, ktorú chce rozhodne preskúmať. Nechce, aby mu dala košom. Nakoniec sa mu to predsa len podarí.
 
Sabrina mu však nedá spávať. Rozhodne nechce aby to skončilo jednorázovkou. Chcel by viac. No čo ako Sabrina nie je pripravená? Príliš ju zamestnávajú iné veci a na vzťahy nemá čas, nemôže si to dovoliť. No Tucker jej tiež nie je ľahostajný. Keby sa dalo, najradšej by bola neustále s ním, avšak vie, že to nie je také jednoduché. 
 
Stanú sa nečakané udalosti a Sabrina sa musí rozhodnúť ako sa bude jej život ďalej vyvíjať. Bude sa utápať v žiali a urobí zlé rozhodnutie?
 
Tucker je tu pre ňu. Vie, že na ňu nesmie tlačiť, pretože by to malo opačný účinok a to by bol veľmi nerád. On sám má problémy rozhodnúť sa, čo ďalej. Vrátiť sa k svojej matke, ktorá žije sama, alebo začať život niekde inde?
 

 
Dosiahnú obaja svoj cieľ?  
 
 
Sériu Off-Campus totálne žeriem. Čítala som ju ešte dávnejšie po anglicky a už vtedy som vedela, že títo hokejisti budú mojimi favoritmi. 

Máme tu posledný diel a práve ten to aj poriadne zavŕšil. Čo sa týka všetkých diel, mne sa najlepšie čítal práve prvý. Možno preto, že to bol samotný úvod, kde sme sa zoznamovali so všetkými postavami, alebo preto, že príbeh mi veľmi sadol.
 
V tejto poslednej časti sledujeme príbeh Tuckera a Sabrini. Práve Tucker bol ten z chlapcov najrozumnejší a najmilší. Možno preto boli takmer všetci prekvapení, keď prišiel s novinkou, ktorá zmenila jeho život.  

Jeho postava bola taká krásna. Chlap, ktorý je starostlivý, milý, nerozumný, pomáha každému a nikoho do ničoho netlačí. Snaží sa pomôcť hlavne Sabrine, ktorá to najviac potrebuje.

Sabrina je zasa postava, ktorá má presne rozplánovanú budúcnosť, ktorá nezahŕňa chlapov. Plány sa nečakane zmenia a musí sa im aj ona prispôsobiť.

Myslím, že obaja boli silnými postavami, museli si všeličím preskákať, hlavne Sabrina, no vedeli si pomôcť a hlavne mali jeden druhého.
 
V tejto časti sa chalani, hokejisti, rozchádzajú. Každý ide svojím smerom a tvoria si svoju budúcnosť. 
 
Na scénu prichádza obrovská zodpovednosť.
 

 
 Knihu si môžete kúpiť po kliknutí na nasledujúci link:


Internetové kníhkupectvo BUX.sk


 
Cieľ je kniha pre všetkých mladých čitateľov, ktorí chcú zažiť vášeň, oddýchnuť si a zaoberať sa starosťami iných ľudí. 

 
 

-aj vy si môžete stanoviť svoj cieľ, ale pozor naň, Miška :)

You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *