Nič od toho nečakaj ... a dostaneš všetko!

by - 4.9.24


Nič od toho nečakaj ...
a dostaneš všetko!
Michaela Zamari


Pôvodný názov: -
Žáner: Romantika, Beletria
Séria: -
Diel: -
Rok vydania: 2024
Vydavateľstvo: Zamari
 

Lesi má zaujímavú prácu, ktorá je spojená s knihami a knižným svetom. Má skvelých kamarátov, ale pravú lásku k svojmu boku stále nenašla.
Keď sa však jeden známy, ktorý sa jej kedysi veľmi páčil rozvádza so svojou manželkou, všetko nadobudne iný rozmer. 
Obaja si padli do oka už dávnejšie, avšak vtedy to nebol ich čas.
Teraz to vyskúšajú, no nezáväzne a bez akýchkoľvek očakávaní.
      
  
Nie je dôležité, aký bol posledný zápas, ale aký bude ten ďalší.“     

 
Ústrednou témou tejto Miškinej knihy je veľa veľa cestovania, príjemných opisov krásnych miest, mnoho šteklivých scén, nedostatok sebalásky a intimity, silné myšlienky, smutné, ale aj krásne okamihy. 
 
Táto kniha je rozhodne vzrušujúca, ako sú aj hlavné postavy. Nič od toho neočakávajú, a predsa si ich to nájde. Láska, erotika, splanutie, vášeň a nečakané momenty.
 
Na tejto knihe sa mi veľmi páčila pracovná náplň hlavnej postavy Lesi. Rozhodne, teda aspoň pre mňa, to bolo niečo úplne nové a neopozerané. Ďalej sa mi páčili ťažké témy, ktorými sa autorka Miška zaoberala a ako pekne ich zakomponovala do deja aj s rôznymi výrokmi z kníh. To je pre mňa úplná dokonalosť, keď si niekto niečo prečíta, zapamätá si to a vloží to do "úst" svojej postavy.



Táto kniha je okrem krásnej oriezky a predsádok, či iných kozmetických úprav doplnená aj o interaktivitu pre čitateľa. Že o čom to básnim? 
Miška pre pár vyvolených (medzi ktorých s veľkou vďakou a hrdosťou patrím aj ja) prichystala nálepky, ktoré je možné si nalepiť do knihy na miesto na to určené. Nielenže to oživí čiernobielu stranu knihy, ale dodá to na svojej hodnote. 
 
Pri tejto knihe sa teda pripravte na dlhé cestovanie, kedy precestujete veľa krajín za pár hodín a zažijete veľa krásnych chvíľ. Pripravte sa na silnú erotiku, preto túto knihu skutočne odporúčam 18+.
 
Mne sa mierne zdalo, že tá erotická zápletka bola takmer na každej strane a prevyšovala nad dejom a posunom, no pre tých, ktorí to aktuálne vyhľadávajú verím, že to sadne.
 
Celkovo hodnotím knihu veľmi pozitívne. Cítila som sa počas čítania s hlavnými postavami dostatočne príjemne a určite sa k nim a k ich spoznávaniu sveta ešte nie raz vrátim. ♥    
 
       

 
 
Obrovské a srdečné ĎAKUJEM patrí skvelej spisovateľke Miške Zamari za dôveru už po mnohé roky ♥ a ešte za to, že nám vždy dopraje dokonalý čitateľský zážitok! 
 
 
 


 


 
- želám príjemné čítanie,
Miška💜



















You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *