jedného dňa

by - 15.12.18

Jedného dňa

Maya Sinay













Alex si konečne užíva letné prázdniny s najlepšou kamarátkou ďaleko v zahraničí. Všetko je dokonalé, dokonca oveľa lepšie akoby ktokoľvek predpokladal. Zamiluje sa do krásneho zelenookého muža, s ktorým prežíva tie najkrajšie dni svojho života. Avšak, príde deň odchodu a s ním návrat na Slovensko. Alex však do cesty vbehnú nečakané udalosti a ona tak musí čeliť obrovským životným zmenám.

Ešte že má pri sebe Beu, ktorá je kamoška ako sa patrí. Nikdy ju nenechá v štichu a snaží sa jej so všetkým pomôcť, no aj ona má svoj vlastný život. 

Svoje spomienky a emócie zachováva vo forme obrazov. Jej vášňou je maľovanie.



Nie dlho bude Alex opustená. Dostane ten najkrajší darček, aký si len žena môže priať. No nie je tak úplne šťastná, ale žije a ide ďalej.

Možno jedného dňa sa všetko zmení, možno nie.

Jedného dňa...

 
Druhá kniha Bielej série je konečne tu a my sa s radosťou do nej môžeme pustiť.


Príbeh Alex a jej života je veľmi silný a voľne nadväzuje na jednotku. To znamená, že ak ste jednotku čítali, viete o čom hovorím. Tí, čo ste však nie, vôbec to nevadí. Dá sa to považovať za jednodielovku. V každej knihe sa opisuje život jednej z postáv, ktorá sa objaví v knihe. :)

Alex bola odvážna, silná postava, ktorá si prešla peklom, len aby všetko dopadlo dobre. Síce dlho jej trvalo, kým sa k niečomu konečne aj odhodlala, no nemala to ľahké. 
Bea jej kamarátka bola silnou oporou, presne takú kamarátku by som chcela. 

A ďalšie osoby nemôžem opísať, lebo by som vám toho veľa prezradila. Jednoducho sa pustite do knihy. (;

Za knihu ďakujem samej pani autorke Mayi Sinay, že mi takto umožnila prečítať si jej ďalšie skvelé dielo. 


Veľmi pekne Vám ďakujem ♥


Knihu Jedného dňa odporúčam všetkým milovníkom romantiky, feminizmu (ale takého zdravého), a aj tým, čo si chcú spríjemniť dlhé zimné večery pri knihe. No určite práve táto kniha môže byť aj skvelým vianočným darčekom ;).


Knihu Jedného dňa hodnotím 4*, pretože bola super, no niekedy toho jedného dňa bolo už príliš. Inak naozaj veľmi príjemné čítanie, a k tomu to prepojenie :O. Ak budú všetky knihy takto pokračovať, máme sa na čo tešiť.




-Miška

















You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *