Veľká životná päťka

by - 4.3.21

 

Veľká životná päťka
John Strelecky

 

Pôvodný názov: The Big Five For Life
Žáner: Osobný rozvoj
Typ: jednodielovka
Rok vydania: 2021
Vydavateľstvo: Tatran
 
Thomas Derale je muž v najlepších rokoch. Jeho osobnosť je spojená s líderstvom. Možno ho nepozná celý svet, no tí, čo ho poznajú, neľutujú.
 
Thomas je úžasný človek, riaditeľ, zamestnávateľ, priateľ, manžel a líder. Extrémne rozumný človek, ktorý sa vyzná vo všetkom, čo robí. Kam príde, tam vyčarí úsmev na tvári nejednému človeku.
 
Jeho dni sa však krátia. Všetci známi sú z toho nesmierne smutný. Najviac to trápi aj jeho dobrého priateľa Joe-ho, ktorý trávi kamarátove posledné dni spolu s ním. 
 
Snažia sa nemyslieť na najhoršie, ale prežiť jeho posledné dni tým najkrajším spôsobom. Thomas spomína na líderstvo od samotného začiatku a chce tak po sebe niečo zanechať. Niečo, čo pomôže budúcim ale aj terajším lídrom, aby boli čo najlepší a úspešní aj iným spôsobom ako je tyrania zamestnancov.
 
Joe ho sprevádza všednými dňami, spomína na svoje prvé stretnutie s Thomasom a hlavne prečo sa z týchto dvoch ľudí stali najlepší priatelia.
 
Thomas má pre nás všetkých odkaz, ktorý stojí za prečítanie a zmení naše doterajšie zmýšľanie ako aj samotný život. 
 
Každý z nás si musí nájsť zmysel bytia a svoju veľkú životnú päťku. 
 
 
Na túto knihu by som nebola ani len očkom mrkla, keby nám ju naša skvelá Klaudia neposlala ako návrh na recenziu spoločne s krátkym popisom. Takže vlastne jej vďačím za to, že som mala možnosť prečítať si tento skvost a teraz ho môžem ja odporúčať vám, priatelia.

Chceli by ste sa venovať líderstvu, alebo sa mu už venujete? Toto si musíte prečítať.
 
Thomas a Joe nás sprevádzajú jednym úžasným príbehom, ktorý nie je len inšpiratívny ale aj reálne naplniteľný. Poslanie tohto diela je veľmi zaujímavé, až by ste si povedali, že to nemôže byť skutočné. Lenže, čo keby sme to spravili uskutočniteľným? Všetko je to v našich rukách, v rukách mladých ľudí.
 
Čo keby sme svojich zamestnancov brali ako kamarátov? Keby sme ich všetkých poznali, rozprávali sa s nimi, pomáhali im plniť svoje sny a ciele a súčasne s tým by sme mohli zvýšiť efektivitu zamestnancov ako aj prosperitu firmy. Každý robí to, čo vie, čo ho baví a v čom exceluje. Hneď život človeka vyzerá inak a máme radosť žiť a tešíme sa do práce. 
 
Vyzerá to ako fikcia? Možno áno, no všetko sa dá premeniť na realitu. Je to len na nás, z ktorej strany to vezmeme.

Za mňa skutočne krásne a hlavne silné, motivujúce dielo.
 

 Veľmi krásne ďakujem Vydavateľstvu Tatran za poskytnutie tejto skvelej knihy.
 

Prikladám link, kde si tento bestseller môžete kúpiť: 



Veľká životná päťka



 

 
Veľká životná päťka je pre všetkých, ktorých lákajú knihy o osobnom rozvoji. Ďalej pre tých, ktorí sú lídrami alebo len budú lídrami spoločností a chcú ju viesť čo najlepšie. 

 
 
Veľká životná päťka ma veľmi prekvapila a teda nebude to prekvapivé hodnotenie, keď dám plný počet :).
- nájdite si svoj ZB a VŽP, Miška :)

You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *