Cena za bozk

by - 23.2.22

  

Cena za bozk
Linda Kage
 

Pôvodný názov: Price of a Kiss
Žáner: Beletria, New Adult
Typ: nezáväzná séria
Séria: Zakázaní muži
Časť: 1.
Rok vydania: 2022
Vydavateľstvo: Pandora
 

Reese po tom ako čelila smrti začala nový život na novom mieste pod novým menom. Všetko sa ale zamotá, keď sa stretne so sexi Masonom.
On však nie je obyčajný chalan. Je gigolo.
Reese tomu nemôže a nechce uveriť. Prečo by to robil a ako sa k tomu dostal? 
Všetci o ňom šíria klebety, nikto sa k nemu nechce priblížiť, ale každé jedno dievča po ňom túži. Inak to nie je ani pri Reese. Keď ho zbadá v školskom areáli, takmer vždy ide od blaženosti odpadnúť.
Nemá však dostatok financií, preto sa rozhodne zobrať akúkoľvek prácu a je šťastná, keď jej niekto zavolá naspäť. Stane sa tak opatrovateľkou pre Masonovu sestru. Nie je to však ľahké. Jeho sestra nie je úplne zdravá a potrebuje iné zaobchádzanie. Reese to zo začiatku takmer paralyzovalo, no neskôr si uvedomí, že to je jedno skvelé dievča, ktoré si zaslúži lásku sveta. Vďaka tejto brigáde sa bližšie spoznáva aj s Masonom. Zisťuje, že vôbec nie je tým, za koho ho ostatní majú. Nie je to rozmaznaný mladý chalan, ale pokorný chlapec, ktorý chce so všetkým skoncovať a žiť normálnym životom a prispela k tomu aj Reese. Len sa snaží pomôcť svojej matke a sestre aj za cenu predávania svojho tela a takisto doštudovať aby raz mohol mať serióznu prácu.
Reese to ale tiež nemá jednoduché. Uteká pred blížiacim sa zlom od jej bývalého priateľa, ale napriek tomu sa snaží žiť normálny život pod novou identitou. Podarí sa jej to? Ako dopadne jej vzťah s Masonom? Vymaní sa spod rúk nenásytnych žien?

 
Si hrejivé slnko, ktoré svieti, keď všetko ostatné je temné a chladné.
 
 
Do tejto knihy som sa pustila s jedinou informáciou, a to, že hlavná postava je gigolo. Troška som mala obavy, že táto kniha bude tak prístupná pre 20+ :D. Obavy sa však, alebo žiaľ, nenaplnili. Dostala som príjemný príbeh o dvoch mladých ľuďoch, ktorí majú svoje vlastné tajomstvá a minulosť, ktorá ich ťaží a najradšej by ju vymazali zo svojej pamäti.
 
Cena za bozk je prvou knihou v sérii Zakázaní muži, ale knihy sa dajú čítať aj samostatne.  

Ona bola taká príjemná postava. Milá, zábavná, rozumná, odvážna, obetavá a ničoho sa extrémne nebála. Jedine toho, že by prišla o Masona.
On je zasa tiež obetavý, pre rodinu a neskôr aj pre Reese spraví aj nemožné, len aby sa mali dobre a nič im nechýbalo, nikto ich neohrozoval aj za cenu predávania svojho tela. Veľa ľudí sa takto uchyľuje k získaniu peňazí, preto musíme myslieť na to, že to nie je jediné riešenie a ešte keď je pod zákonom ako tu Mason. Síce má 20 ale to ešte neznamená plnoletosť v Amerike. Veľmi sa mi páčila nenútenosť hlavných postáv, ich minulosť bola skutočne skľučujúca. Autorka poukazuje na fakt, že veľa ľudí súdi tých druhých na základe klebiet a neoveríme si, aký dotyčný človek v skutočnosti je a prečo sa vybral danou cestou.
Pri tejto knihe som si oddýchla, nevedela som sa dočkať, čo sa udeje, bola som stále v napätí a pri niektorých scénach som mala slzy na krajíčku. Príbeh je zábavný, smutný, šťastný, plný napätia, lásky, oddanosti a rozhodne poučný.     
 
 

 Veľmi krásne ďakujem vydavateľstvu Pandora za poskytnutie knihy na recenziu ♥.
 
 
 

Prikladám link, kde si tento bestseller môžete kúpiť: 


 
Cena za bozk je pre všetky milovníčky romantiky, ktoré túžia zažiť príjemné chvíle s knihou a jemným napätím. .

 

 


- aká veľká je cena za bozk? Miška :)

You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *