Menovkyňa

by - 10.7.22


Menovkyňa
Adrienne Young




Pôvodný názov: Namesake
Žáner: Beletria
Séria: Fable
Diel: 2.
Rok vydania: 2022
Vydavateľstvo: Motýľ
 

Fable niekto uniesol. Potom, ako všetko začalo vyzerať pre Fable priaznivo, sa všetko razom zmenilo. Keď si konečne myslela, že našla domov, stalo sa niečo nečakané. Ocitla sa na lodi úhlavného nepriateľa. Je frustrovaná a sklamaná. Na lodi sa objaví človek, o ktorom si myslela, že už nežije. Prečo ju tento človek zradil? 
Posádka lode má s ňou ale iné plány. Ako najznámejšia hľadačka musí nájsť za krátky čas niekoľko vzácnych kameňov a následne bude prepustená k jej posádke na lodi Marigold. Vyzerá to akosi celkom ľahko. Bojuje o svoj život, na tejto lodi nemôže veriť nikomu, ale predsalen sa musí na niekoho spoľahnúť. Fable túži jedine nájsť svoj domov, kam bude patriť. Avšak, v tejto časti dostáva oveľa viac. Viac ako priateľstvo, domov a rodinu. Otvárajú sa jej nové dvere a šanca na nový život, len sa musí správne rozhodnúť. Príjme niektorú z ponúk?
 
Prečo si ich teda k tomu donútil?
Znova prehltol. Pretože ich nemôžem stratiť. A nemôžem stratiť ani teba.“

 
Pokračovanie Fable - dievča mora - bolo omnoho lepšie ako jednotka.V tejto knihe nebola ani chvíľka nudy, ale sprevádzalo nás samé nebezpečenstvo, dobrodružstvo, láska a túžba po slobode, či obeta kvôli svojim najbližším. 
Táto kniha bola skutočne skvelá. Okrem silných slov, priateľských a rodinných pút vo vás ostane aj magická krása a emočné vypätie. 
Túto knihu som si veľmi užila, tento príbeh bol jedinečný a veru, ešte som nič na tento morský štýl nečítala a rozhodne sa mi to páčilo. Ako spomínala aj pri jednotke, tak spomeniem aj tu. Silné postavy, ich príbehy.
V tejto knihe sa autorka s príbehom poriadne vyhrala. Nečakané zvraty, pri ktorých som doslova otvárala ústa. Zvraty v správaní postáv a nečakané udalosti. Tento príbeh si získal moje čitateľské srdce. Príjemné ale zároveň smutné, krásne, ale aj škaredé. Kniha obsahuje všetko, čo ju priviedlo k dokonalosti. Ách, mám chuť si to prečítať znova. 
Rozhodne príbeh odporúčam, je skvelý. Budete ho tiež milovať ♥.
 
 

 
 
 
Veľké ďakujem patrí vydavateľstvu Motýľ za vydanie tejto krásnej knihy a tiež za poskytnutie recenzného výtlačku ♥.
 
 
 
 


 




 
- zažite dobrodružstvo s Menovkyňou, Miška :)





















 

You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *