Zlodej tulipánu

by - 5.6.23


Zlodej tulipánu
Majka Danihelová


Pôvodný názov: -
Žáner: Beletria, Romantika
Séria: Dedička 
Diel: 2.
Rok vydania: 2023
Vydavateľstvo: Venupress 
 

Violet sa podarilo získať si dôveru najznámejšej rodiny, ktorá spôsobila prekliatie mena jej rodiny. Infiltrovala sa do ich kruhov a zvnútra sa ich snaží zničiť. Dokázať, že to oni zabili jej rodinu a pomstiť sa im za to.
 
Violet trpí nechcený vzťah, zamiluje sa do najnevhodnejšej osoby a niekto ju hľadá.
 
Nemá to ľahké, je pod neustálym dohľadom svojej tety ale snaží sa (pre)žiť aj bez nej a jej pomoci. 
Keď sa však začnú diať čudné veci, Violet to veľmi nezvláda. Potrebuje pomoc, toto je na ňu už príliš. 
 
Problém jej robia skutočné city, klamstvá, ale aj nečakané zvraty.
 
 
Strašne to bolí.
Nenapadlo by mu, že láska môže takto človeka mučiť.“      

 
Po veľkolepej prvej časti zo série Dedička sme sa dočkali aj pokračovania, ktoré nesie názov Zlodej tulipánu. Kto je ten zlodej? O kom je vlastne reč?
 
Táto druhá časť trilógie je bravúrna. Majka to napísala tak skvelo, pútavo, zaujímavo a rozhodne zapletene. Nechápem, ako na toto celé prišla. 
 
Ale pekne po poriadku...
 
Violet sa v druhej časti dostáva bližšie k rodine Zivakovcov a vytvára si s nimi vzťah. Bez emócií a bližších väzieb (aspoň z jej strany). To však netušila, že jeden člen rodiny jej ukradne srdce. Netušila, že príde niečo horšie, ako sú Zivakovci. Že nie všetko sa deje tak, ako si to plánovala.
 
Táto časť je bohatšia o romantiku, erotiku. O skutočné emócie, o väčšie klamstvá, zradu a nečakané zvraty v deji. Všetko sa ešte viac zamotáva a komplikuje. Na scénu prichádzajú totálne nečakané postavy a všetko doteraz naplánované ničia. 
 
... bravúrne napísané.
 
Táto kniha vás miestami vystraší, miestami poriadne nahnevá, miestami sa totálne zamilujete. Ale pozor, všetko berte s rezervou, lebo vo Violetinom svete nie je nič isté, to vám garantujem. 
 
Tejto dokonalej oriezke sa nedá odolať!

Čo by som knihe vytkla? Nič. Možno, len to, že teraz musím čakať na pokračovanie, ale o tom to je, haha. Skutočne skvelé čítanie, aj keď zo začiatku mi trvalo, kým som sa do deja dostala, no potom sa to rozbehlo a nevedela som prestať čítať. Túžila som dozvedieť sa, ako sa príbeh vyvinie a čo si pre nás Majka prichystala. Nastavila vysokú latku, som zvedavá a nedočkavá, čo si pre nás Majka prichystá v trojke.  
            


 
 
Z celého srdca ďakujem vydavateľstvu Venupress za dôveru a za knihu na recenziu ♥.
 
 
 
 



 
- pustite sa do zlodeja, vaša Miška💛









You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *