Algoritmus lásky

by - 8.11.20


 

Algoritmus lásky
Lenka Kyselicová

 

Pôvodný názov: Algoritmus lásky
Žáner: Beletria, YA
Typ: jednodielovka
Rok vydania: 2020
Vydavateľstvo: Motýľ
 
Anička to mala počas detstva a dospievania nesmierne ťažké. Jej mama bola feťáčka a preto sa ona musela zamkýnať v izbe, aby ju mamine návštevy neotravovali, predsa len išiel z nich strach. 

Po osudnom dni, keď jej matku surovo zavraždia, sa Anička dostáva do programu na ochranu svedkov, pretože aj ona je na Grizlyho zozname, ktorý ju chce vidieť mŕtvu. Anička je nútená zmeniť si meno a priezvisko a zabudnúť na všetko, čo sa kedy stalo. Stáva sa z nej nový človek. Jej novou opatrovníčkou sa stala pani Viola, ktorá ju naučila všetko dobré až na jednu vec. Anička s novým menom teraz Hanka, sa nedokázala naučiť variť. Jediná vec, ktorá jej nejde. Vyniká v matematike a preto sa aj rozhodla odísť študovať na vysokú školu práve matematiku.

Práve tam spoznáva svoju novú spolubývajúcu Lanu, z ktorých sa stanú najlepšie kamarátky. Okrem nej spoznáva Filipa, ktorý Hanku pozná už dlhšie a povedal si, že to je jeho osudová láska. 

Hanka ho však nespoznáva, ale práve teraz počas vysokej školy, sa z nich stávajú kamaráti. Pomáhajú si, keď sú obaja v núdzi alebo keď potrebujú radu. Sú tu jeden pre druhého.
 


Hanka mu vyrozpráva všetko zo svojej minulosti. Cíti v ňom oporu, no vie, že si musí dávať pozor. Grizly môže zaútočiť odkiaľkoľvek. 

Filip je však zakázaná láska. Toto všetko s novou Hankinou identitou bol nápad práve jeho otca. On sa postaral o to aby bola Hanka v bezpečí a teraz sa tu ukáže s jej synom? To snáď nemyslia vážne.

 Ako sa skončí tento príbeh lásky? Nájde Grizly Hanku?
 
The Northern Lights, also known as Aurora Borealis, is one of the most sought out natural phenomena in the world and it is on many travelers' bucket lists. This magnificent natural wonder is described by many as a show of lights of many colors, mostly green, blue, pink, and violet, metamorphosing into never-before-seen shapes and sizes in the night sky.What appears to be an incredibly unique and enchanting dance of colors moving across the Arctic sky, is actually a series of gasses coming from t

 
 
Lenka pre nás prišla znova s jednou úžasnou knihou. Mám od nej prečítanú teraz už tretiu knihu a pre mňa bola každá jedna dokonalosť. ♥

Hanka bola silná, skvelá postava, ktorá veľmi realisticky stvárňovala to, čo sa deje vo svete a my, poniektorí, o tom ani len nevieme. Realistický opis toho, čo sa jej stalo a čo musí prežívať. Bolo z nej cítiť pokoru, lásku ako aj dobrosrdečnosť. Nikomu by neublížila, chcela len žiť bezpečný život so svojimi milovanými. Okrem toho, nepoznala svojho otca, ktorého túžila aspoň stretnúť. 

Filip predstavoval človeka, ktorý našiel svoju osudovú lásku a rozhodol sa o ňu bojovať za akúkoľvek cenu. Vedel, že to nebude ľahké, hlavne po tom, čo sa dozvedel. Sám to nemal v živote ľahké, po smrti brata. Avšak jeho hlavnou motiváciou sa stala bezpečnosť o jeho Hanku. Chcel jej zároveň ukázať, že život nemusí byť len predieraním sa, ale aj jedna veľká zábava a je dôležité robiť si spomienky, ktoré vám navždy ostanú v hlave. 

Obaja boli osudom skúšaní a veľmi veľa si vytrpeli. Obaja túžia byť spolu, no vedia, že to nie je vôbec ľahké. 

Príbeh sa čítal rýchlo, krásne. Bála som sa prísť na poslednú stranu, pretože som vôbec nevedela, čo mám čakať. Ako sa príbeh skončí. Mala som všelijaké scenáre. 

V deji sa nám objavovala krásna príroda, ten jej opis, hneď som si vedela predstaviť, kde sa nachádzam a ako to tam vyzerá. 
 
Veľmi ma tento príbeh dostal. Prešli mnou všetky emócie. Šťastie, smútok. Láska, nenávisť. Plač ale aj smiech.
 
Dobrodružstvo, zábava ale aj nebezpečenstvo. Toto všetko nás sprevádza čítaním.  
 

 
Z celého ♥ ďakujem spisovateľke Lenke, že mi umožnila prečítať si jej novinku a mohla som tak zrecenzovať tento príbeh ♥. Ďakujem veľmi!
 
Prikladám link, kde si Algoritmus lásky môžete zakúpiť:
 
 
 
 
Knihu odporúčam ak si čítal už Lenkine predošlé knižky a zamiloval si sa do nich ako ja. Táto kniha je plná lásky, nového života a identity ako aj dobrodružstva a krásnych opisov.


 
Algoritmus lásky si ma získal celým srdiečkom.
 

- držte sa priatelia a čítajte skvelé knihy, Miška :)

You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *