Rivali

by - 23.11.21

Rivali

Vi Keeland
 

 

Pôvodný názov: The Rivals
Žáner: Romantika/Erotika
Typ: jednodielovka
Rok vydania: 2021
Vydavateľstvo: Ikar
 
Dve súperiace rodiny, jeden hotel a len jeden vlastník. Sophia a Weston dostali úlohu od ich starých otcov. Navštíviť hotel Komtesa a vyčísliť jeho hodnotu. Okrem toho sa majú pozrieť na jeho stav a pokúsiť sa opraviť to zničené. 
 
Obaja sa však už poznajú a vedia čo sú zač. Sophia ho z duše nenávidí a nechce s ním tráviť ani len minútu svojho času. Nemá však veľmi na výber. Buď toto alebo ukáže svojmu otcovi a starému otcov, že je zbabelá a tento prípad dostane jej nevlastný brat, čo nechce docieliť za žiadnu cenu. 
 
Tak sa naučia spolu nejako vychádzať, aj keď to stojí všetky nervy. Nevedia, však, odolať vzájomnému iskreniu. Rozhodnú sa nezáväzne stráviť spolu jednu noc za určitých podmienok. Nikto sa o tom nesmie dozvedieť, hlavne nie ich rodiny. 
 
Neskončí to len pri jednej noci. Túžba je silnejšia ako oni dvaja. Musia ale riešiť aj dôležité vec, ktoré sa týkajú hotela, rekonštrukcie, schôdzok a spoločných rozhodnutí. Tie sú pre nich najťažšou časťou. Takmer vždy sa hádajú a to následne vyústi do niečoho iného. 
 
Oboch ich rodina poverí zákernými úlohami, ktoré majú potopiť jednu alebo druhú rodinu. Jeden z nich odolá a nepodľahne manipulácii. Kto to bude? Ako sa skončí príbeh týchto dvoch mladých ľudí?
 
 
 
 
 
 
Vi Keeland určite nemusím nikomu predstavovať, a teda určite už tušíte, že ide o skvelé čítanie. Čo iné sa dá od tejto autorky očakávať? 
 
Táto knižná dvojica bola veľmi príjemná. Páčilo sa mi prostredie, v ktorom sa príbeh odohrával ako aj ostatné postavy. Oni dvaja mi ale miestami liezli na nervy. Ich neustále hádky, ktoré vyvrcholili v niečo viac, následne sa niečo pokazilo, ako to už býva vo zvyku. 
 
Sophia bola príjemná, racionálna a nenechala so sebou zametať. Stála si za svojím slovom a snažila sa všetko začaté dokončiť. Chcela dokázať chlapom, hlavne jej otcovi, že dokáže čokoľvek, čo si zaumieni a nie je o nič horšia ako oni. 
 
Na druhej strane tu bol Weston. On bol tiež sympatické až na prehnané erotické narážky, ktoré mi miestami prekážali, no odpustila som mu to :D. Mal za sebou trpkú minulosť, z ktorej sa spamätával a snažil sa udržať čistý. Nikto mu neverí, nezaujíma sa oňho a to samo o sebe dosť vplýva na človeka. 
 
Čo oceňujem je koniec. Mal vianočný nádych, a teda sa to akurátne hodilo na tento november :). 
 
Priznávam, že niečo mi tam chýbalo, čo by ma viac ťahalo k čítaniu a možno by som to prečítala aj skôr. No, nevadí. Koniec koncov to bolo príjemne oddychové :)
 

  
 

 
 
 Internetové kníhkupectvo BUX.sk
 

 


 
Kniha Rivali je rozhodne plná erotiky, romantiky, priateľstva a lásky. Ako stvorené čítanie na prichádzajúce vianočné dni. :)
 

 
 


- prajem vám príjemné chvíle s knihou, Miška :)

You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *