Projekt snov

by - 2.5.22


Projekt snov
Lauren Asher


Pôvodný názov: The Fine Print
Žáner: Romantika
Séria: Dreamland
Diel: 1.
Rok vydania: 2022
Vydavateľstvo: Pandora
 

Rowanov starý otec zomrel a zanechal jeho bratom a otcovi listy, v ktorých im odkázal dedičstvo pod podmienkou, že splnia časť dohody, ktorá sa nachádza v liste. Rowan je odhodlaný prísť s projektom, ktorý vylepší Dreamland, zlepší návštevnosť a prinesie viac peňazí. Následne opustí Dreamland a vráti sa do Chicaga ako finančný riaditeľ. 
Všetko sa náhle zmení, keď mu to života doslova vbehne Zahra. Dievča, ktoré túži stať sa členkou navrhovacieho tímu, avšak nemá dostatok guráže požiadať o predelenie, či dokonca poslanie návrhu. Pod vplyvom alkoholu sa odhodlá poslať konštruktívnu kritiku na najnavštevovanejšiu atrakciu v celom Dreamlande. Práve to sa jej stane osudným a Zahra dostane povýšenie. Jej túžba sa stáva realitou. Keď však začne pracovať po boku nevrlého a odmeraného Rowana jej nadšenie opadne. Nejako to však spolu prekonajú, najmä kvôli tomu, že sa obaja navzájom priťahujú. 
Každý z nich chce niečo iné. On nezáväzný vzťah a ona túži po skutočnej láske. Všetko sa to skomplikuje, keď sa Rowan začne správať romanticky. Zahra vie, že tejto láske prepadá. Lenže Rowan má niekoľko tajomstiev, ktoré môžu ich vzťah načisto pretrhnúť. 

Akoby chcela všetko ukončiť pozitívne, pretože je prekliatym slnečným lúčom, ktorý mi kazí dokonale pochmúrny deň.
 

Od autorky Lauren Asher čítam prvú knihu a môžem byť nadmieru spokojná. Autorka nám prináša 2 pohľady - mužský a ženský. 
Rowan predstavuje silnú mužskú postavu, ktorá ma príliš veľa peňazí a myslí si, že sa za ne dá kúpiť úplne všetko. 
Druhú stranu reprezentuje Zahra, ktorá je pracovníčkou v Rowanovej spoločnosti, v Dreamlande.
Tu musím podotknúť, že toto bol skutočne skvelý nápad na námet, ako je prostredie, minulosť a súčasnosť. 
V knihe zažijeme veľa lásky, sklamaní, odhodlania a zmenu charakteru postavy. Bolo to veľmi čitateľné, príjemné, postavy super a skvelo vykreslená mužská postava. Som nadmieru spokojná.
Aby som nezabudla musím veľmi pochváliť vydavateľstvo, ktoré nám prinieslo krásnu obálku, top pevnú väzbu, playlist ale aj krásne ilustrácie. Skutočne prepracované. Už vidím, ako sa táto kniha bude vynímať v mojej knižnici :3 ♥. 

Príbeh odporúčam všetkým romantickým dušiam, ktoré si chcú nájsť nové obľúbené postavy a túžia zažiť poriadne dobrodružstvo :).



 
 
 
 
Veľké ďakujem patrí vydavateľstvu Pandora za recenzný výtlačok. Už teraz sa neviem dočkať ďalších príbehov od vás ♥.
 
 
 
 
  
 
 

 


- zamilujte sa aj vy do knižných príbehov, 
Miška :)










You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *