Pozvánka

by - 26.4.22


Pozvánka 
Vi Keeland

Pôvodný názov: The Invitation
Žáner: Beletria, Romantika
Séria: -
Diel: -
Rok vydania: 2022
Vydavateľstvo: Ikar
 

Stella využije príležitosť a rozhodne sa aj so svojím kamarátom zúčastniť sa svadby, na ktorú nebola pozvaná. Vydáva sa teda za svoju spolubývajúcu a užíva si luxusnú svadbu. Všetko sa zamotá, keď prekuknú, že Stella je úplne niekto cudzí. 
Skomplikuje sa to ešte viac, keď zistí, že si na svadbe zabudla mobil a musí ho získať späť.
Nevestinmu bratovi Hudsonovi padla Stella okamžite do oka s jej nevšednou povahou, rozumným správaním a so super čuchom. S tým súvisí aj jej povolanie - návrhárka parfúmov. Biznis, ktorý má veľký potenciál, no nedostatok financií. Nečakane nevesta Olívia sa začne zaujímať o tento biznis a chce sa stať spoluvlastníčkou s jej firmou. Vo firme, samozrejme, pracuje aj Hudson. 
Stella rada číta denníky druhých ľudí, ktoré sa dajú zakúpiť na ebayi. Práve tieto denníky ovplyvnia jej vzťah s Hudsonom.

Votrieť sa na svadbu pod cudzím menom?
Prečo nie!“

Vi Keeland sa stáva mojou obľúbenou autorkou jednohubiek so silnou myšlienkou a minulosťou. Ani pri tejto knihe to nebolo inak. Kombinácia vytvárania parfúmov, biznis, denníky. To všetko v sebe nieslo poslanie, silnú emóciu a poučenie sa z minulosti. 
Veľmi sa mi páčili hlavné postavy Stella a Hudson, pričom ich vzťah bol okúzľujúci. Tiež super boli aj ich kamaráti a nečakané novovzniknuté priateľstvá.
Kniha bola pre mňa príjemným odreagovaním sa, relaxom a inšpiráciou. Aké super je, keď si človek ide za tým, čo skutočne chce, a to aj následne dostane, len treba makať a nenechať sa odradiť. Ľudia, ktorí vám neveria a nepodporujú vás treba vyradiť zo svojho blízkeho kruhu.
Ak zbožňujete Vi Keeland, nie je o čom. Ak však neviete veľmi, o kom je reč, skúste, uvidíte. Nebudete banovať. 
V knihe nájdete silné priateľstvá, trpkú minulosť, ale aj silu a cieľ.


 
 

 
 
Internetové kníhkupectvo BUX.sk
 
 
 

 


- pozor na nečakané pozvánky, 
Miška :)









You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *