Čo k tebe cítim

by - 17.9.22


Čo k tebe cítim
Marie Force


Pôvodný názov: How much I feel
Žáner: Beletria, Romantika
Séria: Miami Nights
Diel: 1.
Rok vydania: 2022
Vydavateľstvo: Ikar
 

Nová zástupkyňa vedúcej pre styk s verejnosťou, Carmen, už niekoľko dní zastáva túto pozíciu. Jej dôležitou úlohou je privítať nového doktora, ktorý prišiel z New Yorku a nedovoliť mu vstúpiť do zasadačky. Ako inak, Carmen sa veľmi nedarí. Podarí sa jej skončiť vo väzení a znova sa zaľúbiť. 
Carmen stratila najväčšiu lásku svojho života, manžela. Niekoľko rokov žije osamote, bez partnera a trúchli, aj keď posledné dni sa dáva dokopy. Má skvelú širokú rodinu a je priateľská.
Doktor Jason Northrup prichádza do Miami-Dade nie tak celkom z vlastnej vôle. Bol sem preradený z New Yorku, kvôli aférke. Nemal tušenia, s kým sa v skutočnosti zaplietol a do koho sa zamiloval. Všetko to malo úplne iný koniec ako si sám predstavoval. V Miami-Dade sa rozhodovalo o tom, či ho do nemocnice príjmu na základe jeho minulosti, ktorá sa s ním vlečie ďalej. Nikto však netuší, že to všetko bol jeden veľký omyl a on je v skutočnosti jeden príjemný a dobrosrdečný mladý muž, ktorý túži očistiť svoje meno a pracovať vo svojom odbore. 
K tomuto všetkému mu začala pomáhať Carmen. Spoločnými silami sa snažia dopátrať k spravodlivosti. Trávia spolu veľa času a pomaly prepadávajú láske. Podarí sa im očistiť doktorovo meno? Čo ak predsa neostane v Miami-Dade? Má ich vzťah reálne nejakú šancu?

 
„Viem, aký je to pocit, keď človek niekoho miluje. Celého ho to pohltí, netúži po ničom inom , len po tom druhom človeku. Má pocit, že bez neho nechce žiť, že nič iné okrem toho druhého neexistuje. V tejto nezastaviteľnej vlne túžby prestáva záležať na všetkom ostatnom a celý svet sa prispôsobuje potrebe byť s tým druhým, nech sa deje čokoľvek.“
 
Poslednú dobu mám akúsi dobrú ruku pri výbere kníh. Jednou z nich je napríklad a táto kniha Čo k tebe cítim. Tento príbeh sa nesie v duchu krásnej silnej romantiky a lásky, ale aj spomínania na lásku minulú, ktorá má stále miesto v srdci hlavnej hrdinky. Jason predstavuje silnú postavu. Je skvelým, nenahraditeľným doktorom so srdcom na správnom mieste. Príbeh sa mi veľmi páčil. Bolo tu zobrazené ako si dokážu ľudia pomáhať, či už vrámci rodiny, ale aj úplne cudzí ľudia medzi sebou. Videli sme silnú lásku, ktorá hory prenáša. Jednoducho, v tejto knihe nenájdete žiadnu negatívnu postavu, všetkých budete milovať a hlavné postavy, ani nehovorím. Autorka vytvorila krásne prostredie nabité emóciami zo všetkých strán. Verím, že tento príbeh vo vás niečo zanechá. Možno ponaučenie, možno iné odkryje vo vás iné emócie. Rozhodne nebudete ľutovať výber knihy :).



 
 
 
 
 
  Internetové kníhkupectvo BUX.sk
 
 
  








 
- a čo cítiš ty? Miška :)























 

You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *