Raz za život

by - 5.9.22


Raz za život
T. L. Swanová


Pôvodný názov: The Stopover
Žáner: Erotika
Séria: Milesov klub
Diel: 1.
Rok vydania: 2022
Vydavateľstvo: Metafora/Grada
 

Emily cestuje zo svadby, na ktorej sa nikdy nemala zúčastniť. Svadba jej kamarátky, na ktorej sa zúčastnil aj jej bývalý po boku s inou babenkou. Čo už. Aktuálne je na ceste na pohovor do veľkého New Yorku. Na letisku sa jej stane istý incident a je preradená do prvej triedy, kde stretne jej spolusediaceho - Jima. Prežijú skvelý let, ale ešte lepšie nečakané medzipristátie. Vášnivá noc, ktorá sa skončí nasledujúcim dňom. Emily je z toho smutná, no jej život pokračuje ďalej. 
Keď po roku dostane vytúžené miesto redaktorky v prestížnej Miles Media, nevie sa dočkať tejto pracovnej pozícii. Kvôli práci sa sťahuje do New Yorku. Čo sa však nestane? Práca vyzerá viac ako skvelo a ešte lepšie vyzerá výkonný riaditeľ spoločnosti. Jameson, alias Jim Miles. On je jej medzipristátim. 
Emily sa nevie spamätať. Aká môže byť toto náhoda? Ani jeden nevedel zabudnúť na tú osudnú noc, ktorá im zmenila životy. Ťahá ich to k sebe, avšak obaja sú úplne iné povahy. On je extrémne bohatý vorkoholik a ona obyčajná pracovníčka v jeho firme. Ich stretávanie sa a spoločné noci sú len nezáväznou záležitosťou. No čo ak to prejde do niečoho silnejšieho?
Vo firme sa dejú zvláštne veci. Tržby klesajú a spoločnosť sa na burze prepadá. Niekto im škodí, no nevedia, kto a hlavne prečo to robí? Konkurujúca spoločnosť má v tom tiež nejaké tie prsty. 
Emily a Jameson sú testovaný životom a milostným vzťahom. Nie je to všetko len o skvelom sexe, ale aj o príťažlivosti a dôvere. Ako sa vyvinie tento vzťah, ktorý je vopred odsúdený na zánik? Dokážu si nájsť k sebe cestu, alebo im predsa len niekto, či niečo v tom bude brániť?


„Usilovala som sa prísť na to, čo čakám od života a s kým ho chcem prežiť.
Jedna vec je jasná. Jedna jediná. Viem, koho milujem.
To nemôžem poprieť.“    
 

 
Túto knihu som si musela prečítať. Po tom, aké hodnotenia a recenzie som videla, vedela som, že toto bude dobré. A ono to bolo lepšie ako dobré. Bolo to skvelé. Tento príbeh ako aj samotné postavy sa mi vryl do knižného srdiečka a našiel si tam svoje miesto. Rozhodne si od autorky musím prečítať viac! 
 
Emily je príjemná postava, ktorá je odhodlaná presťahovať sa a pracovať vo vytúženej práci. Je vtipná, rozumná, milujúca, no má tiež svoje chyby. Je prchká, nedá si nič vysvetliť a súdi podľa prvého dojmu. No rozhodne je super a vedela by som si ju predstaviť ako svoju kamarátku.
 
Jameson AKA Jim AKA Jay je rozhodne sexy, nadradený, bohatý a žije v luxuse. Jeho povaha je tiež zložitá, no keď chce, tak je veľmi zlatučký. Väčšinu času je arogantný, inteligentný, vtipný. Nenechá žiadnu dievčinu chladnou. Emily mu prirástla k srdcu a dobre to vie. 
 
Tento príbeh som si poriadne užila. Síce je kniha dosť hrubá, ani nebudete vedieť ako ju prečítate. Ono to ide samo a stránky vám len tak ubiehajú a zrazu ste takmer na konci, no neviete prestať lebo sa tam toľko toho začne diať. Skolí vás už len poriadna únava :D.
 
Táto kniha je taká erotická a romantická a vtipná a sexuálna, že toto rozhodne potrebujete. Síce som sa bála, že to bude všetko len o sexe, našťastie to tak nebolo. Bola tam dráma, dobrodružstvo a veľa veľa lásky. Nesmiem zabudnúť spomenúť, ako som sa zamilovala do Tristana, Jamesovho brata. Pozorný, tiež sexy, mladý muž. 
 
No myslím, že tu si zamilujete všetkých, len sa pridajte do Milesovho klubu ;).


 
 
 
 
Srdečne ďakujem kníhkupectvu PreSkoly.sk za poskytnutie recenzného výtlačku, veľmi si to vážim ♥.
 
Knihu si môžete zakúpiť tu:
 
 






 
- zamilujte sa aj vy, Miška :)


























 

You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *