Impulz

by - 31.1.24


Impulz
Michaela Zamari


Pôvodný názov: -
Žáner: Romantika, Beletria
Séria: -
Diel: -
Rok vydania: 2023
Vydavateľstvo: Zamari
 

Riley je mladá, úspešná a má skvelých ľudí po svojom boku. Lenže, čo ak to tak skutočne nie je? Nemá pri sebe toho, koho by najviac chcela a potrebovala pri dospievaní. Žije tak trochu s klamstvami, ale len preto, aby svojmu otcovi nespôsobila srdcový infarkt. Všetko sa ale zmení, keď ju otec spolu s jeho kolegami pozve do krásneho Španielska, kde Riley spoznáva mnoho zaujímavých osôb.  
 
Jednou takou osobou je aj najlepší priateľ a kolega jej otca - Connor. Obaja si hneď padnú do oka, no čo by na to povedalo okolie? Ona mladá dvadsiatnička a on takmer štyridsiatnik. 
 
Impulzy sú však neprehliadnuteľné. Obaja zažívajú krásne dobrodružstvá v tropickom počasí a vytvárajú si spoločné spomienky.
 
Dokáže ich láska zotrvať aj tú diaľku medzi nimi? Dokedy dokážu svoj vzťah držať v tajnosti?      
        
  
Zdá sa, že v živote existujú len dve najzodpovednejšie roly. Buď nám je súdené mať oči na stopkách a neprehliadnuť impulz, ktorý nám môže zmeniť život, alebo máme byť pre niekoho sami všemohúcim impulzom.“     

 
Miška to znova dokázala. Prekonať samu seba!
Pýtate sa, že ako sa to dá? Prečítajte si jej všetky krásne knihy a pochopíte sami. 
 
Práve v tejto jej najnovšej je cítiť ako narástla. Ako sa dokonalo naučila narábať so slovami. Ako do svojich kníh dáva všetko, čo sa naučila, prečítala, zažila. Znova prenádherná obálka, predsádky, celkový dokonalý vizuál a tá láska ♥.
 
Tento letný príbeh vás prenesie na úchvatné tropické miesta, kde si spoločne s hlavnými postavami budete vytvárať spomienky a zážitky.
Veľmi sa mi páčil vzťah týchto dvoch ľudí (ale aj tých vedľajších). Bolo krásne sledovať, ako neexistujú žiadne vekové bariéry, pretože aj ja sama to vidím na svojom vzťahu. Keď je chlap starší, je skúsenejší, vie, čo od života chce a väčšinou je múdrejší ako jeho mladšie ročníky. Žena, tá nemusí byť staršia, pretože to by sa už potom nevyrovnalo s tým chlapom :D. Týmto som len chcela povedať, že skutočne nie je nič zlé na vzťahu s väčším vekovým rozdielom. 
Krásne myšlienky sú popretkávané celým dejom, spoločne s postavami a ich charaktermi. Riley je skutočne prenádherná duša a to isté musím tvrdiť aj o Connorovi, pretože aj on ma veľmi milo prekvapil. Toto čítanie je jedna krásna báseň.
Budete sa cítiť príjemne, budete chcieť viac ich dvoch a budete veľa cestovať. Presne to teraz potrebujem aspoň ja. 
 
Vo mne Impulz zanechal silný pocit, ktorý ešte dlho bude vo mne rezonovať. Dokonalo som si oddýchla. 
A ako v krátkosti chrakterizovať toto knižné dielo?
 
Erotické, podmanivé, impulzívne, tropické, smutné, nádherné, tajomné.
 
Už teraz sa neviem dočkať ďalšieho Miškinho príbehu. ♥   
 
       

 
 
Obrovské a srdečné ĎAKUJEM patrí skvelej spisovateľke Miške Zamari za dôveru už po mnohé roky ♥ a ešte za to, že nám vždy dopraje dokonalý čitateľský zážitok!
 
 
 


 



 
- dočítania, priatelia,
Miška💜

















You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *