Veriť

by - 15.2.20

Veriť

Maya Sinay






Žáner: New Adult
Séria: Biela séria
Diel: 3.
Rok vydania: 2019


Mia je krásna, mladá a talentovaná. Niečo zdedila po svojej mamine, niečo získala životom. Miluje fotografovanie, miluje svoju rodinu ako aj navrhovanie oblečenia.


Keď konečne stretne svoju budúcu švagrinú, priateľku svojho brata, spoznáva pritom aj iných ľudí. Jedným z nich je aj Michael. Mladík, ktorého kedysi už stretla a nebolo to príjemné stretnutie. Stretnutie, na ktoré len tak ľahko nezabudne.

Michael si nepúšťa nikoho k svojmu telu. Veľa času trávi v práci. Keď sa však stane srdcervúca udalosť, všetko sa zmení. Michael sa zmení. Kedysi si musel prejsť všeličím, len aby sa dostal tam, kde je teraz a za to vďačí aj svojmu milujúcemu bratovi. Bez neho by bol nikto.



Na zápase svojej najlepšej priateľky stretáva dievča, ktoré zmenilo jeho život.  Snaží sa ju dostať z hlavy, no vôbec mu to nejde. 

Všetko ju k nej ťahá, aj keď to nie je dobré. Nechce aby ďalší ľudia trpeli. Preto sa snaží držať si Miu od tela. Aby bola šťastná bez neho, nájde si niekoho lepšieho, čo ak Mia s tým nesúhlasí?

Dokážu obaja ešte niekomu veriť?

 

Máme tu ďalšie nezávislé pokračovanie Bielej série. Tentoraz je to príbeh Mii a Michaela. Príbeh, ktorý sa miestami čítal veľmi ľahko, miestami však ťažko. Príbeh, ktorý opisuje životy dvoch ľudí, ktorých život už dostatočne vyskúšal.

Kniha Veriť sa čítala veľmi príjemne. Útla kniha s dvesto stranami. Táto séria sa mi už od prvej knihy veľmi páčila. Príjemné postavy a páči sa mi aj čítanie, kde sa neobjavujú nové postavy, len príbehy sú vždy iné. Už teraz sa teším na ďalšiu knihu a o kom hlavne bude. 

Nenáročná kniha, formát vhodný do kabelky a prečítané na jedno posedenie :).



Túto knihu odporúčam ako aj jednodielovku, keďže knihy na seba nutne nenadväzujú, no ak chcete vedieť viac o postavách rozhodne si prečítajte aj tie diela predtým. Kniha nie je náročná, prečítate ju aj za jeden deň.



Za túto skvelú knihu ďakujem krásne samotnej autorke Maya Sinay, že mi ju venovala na recenziu. 



Knihu hodnotám plným počtom.


- nezabudnite Veriť, Miška

You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *