Twisted love: Bezpodmienečná láska

by - 20.11.22

 

Twisted love: Bezpodmienečná láska
Ana Huang


Pôvodný názov: Twisted Love
Žáner: Romantika
Séria: Twisted
Diel: 1.
Rok vydania: 2022

Vydavateľstvo: Pandora
 

Ava miluje fotografovanie, po boku má skvelé priateľky a úžasného brata Josha, ktorý dbá o jej bezpečnosť. Keď sa ocitne mimo bezpečného územia, pošle po ňu svojho najlepšieho kamaráta Alexa. Obaja sa dobre poznajú, no nemajú sa veľmi v láske, respektíve, Alex nemá nikoho v láske. Je nekompromisný, mladý, prehnane sexy a extrémne inteligentný. Jeho IQ presahuje stovku. Všetko by bolo fajn, keby práve jeho neosloví Josh s jednou dedinou vecou. Odchádza preč a potrebuje aby dohliadal na jeho sestru niekto, komu dokáže veriť. Alexovi to nie je veľmi po chuti, ale predsa sa na to dá. Ava z toho ale vôbec nie je nadšená, no nič extra jej neostáva a musí sa tomu celému podvoliť. S kamoškami hrajú rôzne hry, ktoré súvisia práve s Alexom. Takto sa mu Ava dostáva pod kožu. Alex je tajnostkár a neprejavuje žiadne emócie, no predsa sa v ňom niečo skrýva. Túži po pomste, ktorá ho má vykúpiť. 
Ava sa dozvedá, že jej život bol jedným veľkým klamstvom. So všetkým jej pomáha Alex, no nechce to zatiahnuť príliš ďaleko, aby jej neublížil. 
Ava a Alex, dve odlišné bytosti, ktoré spája jedna vec. 
 
Klamstvo.
 


Chceš, aby si svet myslel, že nemáš srdce, hoci v skutočnosti to tvoje má viac vrstiev. Je ako zlato uzavreté v ľade. Existuje len jediná vec, ktorú majú všetky zlaté srdcia spoločnú. Túžia po láske.“    
 

 
Táto kniha vám dá zabrať. Emocionálne vás vyšťaví a prekvapí. Twisted love, Ava, Alex Volkov. Láska, nenávisť. Klamstvá a odhalenia. Fóbia a strach.

Do tejto knihy som sa púšťala s extrémnym očakávaním a presne to som aj dostala. Všetky postavy (tie dobré) som si obľúbila. Tie druhé postavy (z ktorých sa vykľuli zmije) som nenávidela. 

Ava a Alex, oni sa vám vryjú do srdca ani neviete aka. Ich životy sú zničené, ich srdcia sú polámané, ale stále veria v nádej a záchranu, aspoň niektorí. 

V tejto knihe ma mnoho vecí prekvapilo. Nečakané zvraty, aj tie, ktoré som čakala neboli také, ako som si myslela. 

Tvrdá erotika, sladká láska, koláčiky, zábava, stráženie, top kamaráti. 

Táto kniha, tento príbeh je dokonalý vo svojej nedokonalosti. Krásny ale zároveň škaredý. Silný a nabitý ťažkými osudmi postáv. Sexy ale aj plný klamstiev. 

Dávajte si pozor na to, komu veríte.
 

     
 
 
 
 
Veľké ďakujem patrí vydavateľstvu Pandora za recenzný výtlačok tejto úžasnej knihy ♥.
 
 
 
 
 







 
- bezpodmienečne sa zamilujete, Miška



























 

You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *