Candy

by - 2.1.23


Candy
Baja Dolce


Pôvodný názov: Candy
Žáner: Dark Romance
Séria: Habibi
Diel: 2.
Rok vydania: 2022

Vydavateľstvo: Venupress
 

Local X už nie je tým, čím býval predtým. Noví majitelia, noví zamestnanci, vynovené priestory, nové lásky, tajomstvá, zrady a nečakané zvraty.
 
Vitajte v novom Local X, ktorým vás budú sprevádzať Virginia a Dorian, majitelia Localu. Títo dvaja sa neznesú, obaja majú iné záujmy s ich podnikom a ich názory sú odlišné. Doriana vždy sprevádzajú jeho dve verné kamarátky, ktoré ale vôbec nevyzerajú sympaticky.
 
Virginia má svoju temnú minulosť, tajomnú súčasnosť a láskavé srdce. Dorian tak isto. Jeho zámer vlastniť tento podnik, nie je obyčajný. 
 
Prečo sa Dorian rozhodol prísť a stať sa majiteľom Localu? Čo skrýva Virginia?
 
Keď vášeň splynie v hriech, nemôže z toho vzísť nič menej ako silný plameň, horiaci v dušiach dvoch mladých ľudí, ktorí ich spáli zvnútra. 
 


Osud je ako očná linka, drahúšik. Občas je iná, ako sme očakávali, jej cestička je dlhšia, výraznejšia, no v tom okamihu je pre nás najdokonalejšia.“    
 

 
Candy je pokračovaním knihy Habibi, ktorú napísala naša skvelá slovenská autorka Baja Dolce. Verím, že každý jeden čitateľ pozná túto spisovateľku. 
Habibi bol pre nás niečím novým, no pritom úžasným. A Candy? Ach, Svätý Candybože. Toto je jedná báseň, ktorú chce čítať každá ženská bytosť.
 
Táto kniha je dokonalá vo svojej nedokonalosti, ukrýva silný príbeh, ktorý je krásny, ale aj škaredý a rozhodne sa skvelo číta. Candy sa nesie v jemnom romantickom štýle, ktorý splynie v niečo magické a a temné. 
V tejto časti sa okrem nových postáv mihnú aj tie staré, ktoré zohrajú dôležitú rolu v celom príbehu. Počas čítania zažijete všetky druhy emócií, budete poriadne vzrušené a určite sa zamilujete do sladkého cukríčka Candyho.
Nechcem vám prezrádzať, o čom celá kniha je, veď predsa, aby ste si ju aj vy poriadne užili, preto spomeniem len niečo, aby som vás navnadila prečítať si ju. A verte mi, túto sériu si chcete prečítať!
 
Táto kniha je pre tých, ktorí majú otvorené mysle, neboja sa extravagancii a chcú zažiť temnú romantiku a neboja sa vstúpiť do jamy, kde môžu zažiť všeličo nečakané. 
 
Ja som si, jednoducho, tento príbeh mega užila. Bolo to vzrušujúce, nečakané a veľmi veľmi dobré. Neviem sa dočkať pokračovania. Tuším, že to bude dosť epické.  
 
Vďaka Baji, že nám prinášaš takéto jedinečné postavy, zamotané príbehy a temné miesta. Aj o takýchto veciach by sa malo písať. ♥    





 

 
 
Skvelému vydavateľstvu Venupress vďačím za túto skvelú knihu. ♥
 
 

 






 
- majte krásne sviatky, Miška





You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *