Ešte! (mi daj šancu)

by - 7.2.23


Ešte! (mi daj šancu)
Teagan Hunter




Pôvodný názov: Text Me Baby One More Time
Žáner: Beletria
Séria: Texting
Diel: 4.
Rok vydania: 2022 
Vydavateľstvo: Zelený kocúr
 

Keď sa dvaja cudzí ľudia dohodnú na tom, že chcú prehovoriť svojich priateľov aby neurobili mladícku hlúposť, vypáli to celkom inak. 
 
Denver a Shepard sa nikdy v živote nevideli a predsa si stále píšu. Ich SMS naberajú na obrátkach aj po tom ako docielili svoj plán. Dohodnú sa na tom, že vysokú školu strávia spolu a konečne sa prvýkrát uvidia naživo. Čo čert nechcel, skončí sa to ale totálne inak a Shep to celé pokazí.

Tu sa ich (ne)vzťah končí, alebo začína?

Po rokoch sa ich cesty znova stretnú a uzavrú medzi sebou dohodu, ktorá má pomôcť obom stranám. Všetko to vyzerá celkom jednoducho a sľubne, až kým to znova Shep celé nepokazí.

Ťaží ho minulosť, o ktorej Denver nepovedal a ktorá môže ich vzťah totálne zničiť.

Dokáže to Shep zo seba dostať a nezničiť tak Denver?
 


„V živote nie je nič isté. To, že máš strach, nie je dôvod, aby si pred niečím utiekla.“     

 
Štvrtá kniha série Texting je tu preložená pre nás, čitateľov, a ja sa z nej nesmierne teším. Vizuálne krásne spracovanie, textové správy a parádny príbeh.
 
Ja tak zbožňujem túto sériu, pretože ide o totálne zábavné, vtipné, usmievavé a také skvelé čítanie. Pri tejto knihe si oddýchnete (ako aj pri každej z tejto sérii), a ani nebudete vedieť, no už ste na konci príbehu. Tieto knihy sa čítajú rýchlo, jednoducho a sú skutočne super, ja neviem, čo vám k tomuto viac povedať. Haha.
 
Hlavné postavy si okamžite zamilujete. Keďže v každej knihe sa nachádzajú aj zvieratká, ani táto nie je výnimkou a o to si knihu ešte viac obľúbite.
 
Takže zhrnutie: skvelé postavy, veľa humoru, vtipných narážok, sexizmu, bad-boy, skvelí priatelia, dobrá zápletka. 
 
Celú sériu máme preloženú v slovenčiny, preto neváhajte a kupujte, rozhodne nebudete ľutovať a ešte tak krásne spolu všetky štyri knihy budú ladiť vo vašej knižnici.
 
Bonusom je, že si túto sériu zamilujete už na prvý pohľad! ♥
 
 
 

 
 
Srdečné ďakujem za pokračovanie tejto skvelej sérii patrí vydavateľstvu Zelený kocúr.  ♥
 
 
 





 
- dajte jej šancu, Miška











You May Also Like

0 komentárov

Zanechaj mi správu

Meno

E-mail *

Správa *